Bedrijfsprofiel

Al meer dan vijftig jaar staat Firma M. Verwaal & Zn. garant voor service en zekerheid op het gebied van transport. Firma M. Verwaal & Zn. is in 1961 door Marinus Verwaal, te Stolwijk, opgericht. Na veertien jaar werkzaam te zijn geweest voor zijn vader heeft Jan Verwaal het bedrijf vervolgens overgenomen in 1996. Hiermee is het een familiebedrijf pur sang. Familiebedrijven worden gekenmerkt door betrokkenheid, flexibiliteit en geborgenheid. Dit vloeit voort in ons werk en de service die wij onze klanten aanbieden. De klant staat centraal en samenwerkingen worden zeer gerespecteerd.

 

Sinds de oprichting in 1961 opereert Firma M. Verwaal & Zn. vanuit Stolwijk, Zuid-Holland. Centraal gelegen onder de rook van Gouda, en daarmee de grote verbindingswegen, werken wij voor klanten in vrijwel het hele land. Ondanks dat wij ons vooral richten op nationaal vervoer kunnen wij ook oplossingen bieden voor internationaal transport.

 

De laatste jaren heeft Firma M. Verwaal & Zn. een zekere specialisering richting de houtindustrie ondergaan. Denk hierbij aan het vervoer van gefineerd plaatmateriaal, sandwich panels, maar ook hardhout en complete boomstammen. Zoals u kunt lezen in onze bedrijfsgeschiedenis beschikken wij echter over veel ervaring in een scala aan branches waardoor wij ondanks deze specialisatie prima in staat zijn te faciliteren binnen vrijwel iedere branche. Kunnen wij met ons materiaal niet het gepaste antwoord leveren dan beschikken wij wel over de contacten die dat wel kunnen. Wij verzorgen transport in de ruimte zin van het woord.

 

Verwaal Stolwijk - Transport

Naast vervoer kunnen wij u ook van dienst zijn bij het opslaan van uw producten. Ons bedrijfspand in Stolwijk beschikt over de juiste faciliteiten om uw producten veilig op te slaan voor zowel de lange als de korte termijn.

 

Firma M. Verwaal & Zn. staat garant voor uitgebreide service en zekerheid en is hiermee de betrouwbare partner die u zoekt voor het vervoer en opslag van uw producten. Ons werk wordt gekenmerkt door flexibiliteit: ongeacht de locatie of het product, wij bieden u de oplossing.

 

Firma M. Verwaal & Zn. staat voor uitgebreide service, zekerheid & flexibiliteit.