Transport

Transport is onze passie. Sinds 1961 streeft Firma M. Verwaal & Zn. naar het beste voor haar klanten, opdrachtgevers en partners. Wij hebben veel plezier in wat we doen en zijn van mening dat dit ten goede komt ten opzichte van onze dienstverlening. Onze kwaliteit, waar Firma M. Verwaal & Zn. voor staat, is uitgebreide service, zekerheid & flexibiliteit.

 

De laatste decennia heeft Firma M. Verwaal & Zn. een zekere specialisatie richting de distributie van plaatmateriaal ondergaan. Denk hierbij aan gefineerd materiaal, sandwichpanelen, HPL-platen, plafond,- en wandplaten, maar ook hardhout en boomstammen. Een branche waar een zekere mate van kwaliteit niet misstaat.

 

Dit betekent uiteraard niet dat wij ons slechts toespitsen op deze markt. Met het materiaal waar wij over beschikken, trekkers met opleggers voorzien van schuifzeilen en meeneemheftrucks, kunnen wij vrijwel al het denkbare stukgoed vervoeren.

 

Wat wij ook vervoeren, de grootste zorg gaat vanzelfsprekend uit naar de veiligheid van uw producten waardoor onze kwaliteit tijdens elke vracht, in elke branche, aan het licht komt. Kortom, wij zijn breed doch gespecialiseerd.M. Verwaal Stolwijk - Transport

 

Hoewel Firma M. Verwaal & Zn. zich voornamelijk richt op binnenlands vervoer kunnen wij ook transport naar het buitenland voor u verzorgen.

 

  • Service
  • Zekerheid
  • Flexibiliteit
  • Breed doch gespecialiseerd