Meeneemheftrucks

Een belangrijk aspect van de door ons aangeboden service wordt bewerkstelligt door het gebruik van meeneemheftrucks. Het gebruik van meeneemheftrucks verschaft onze chauffeurs een dusdanige bewegingsruimte dat zij op vrijwel ieder terrein uw producten veilig en zonder schade kunnen lossen. Meeneemheftrucks staan symbool voor flexibiliteit.

 

Meer dan twintig jaar geleden is Firma M. Verwaal & Zn. begonnen met het gebruiken van dergelijke machines die ons in staat stellen om net een stapje verder te gaan qua vervoer en dienstverlening. De heftrucks worden door al onze vrachtwagens meegedragen zonder dat er verlies van laadruimte plaatsvindt en geeft ons, en onze klanten, een zee aan mogelijkheden.

 

Meeneemheftrucks geven ons de mogelijkheid om op vrijwel iedere locatie te laden en te lossen. Is het niet mogelijk om met de vrachtwagen op moeilijk bereikbare locaties zoals woonwijken, bouwplaatsen of steden te komen, dan kan dit met de heftruck vaak wel. Wat onze meeneemheftrucks uniek maakt is dat ze beschikken over het 4-wegsysteem. Dit betekent dat wij naast voor,- en achteruit ook overdwars kunnen rijden en dat wij ook zeer lange producten gemakkelijk kunnen oppakken en verplaatsen. Omdat onze heftrucks op alle wielen zijn aangedreven kunnen zij ook op onverhard terrein komen. Het is daarnaast geen probleem als uzelf niet over een heftruck beschikt.

 

Transport met meeneemheftruck

Gezien de lange geschiedenis die wij hebben met het gebruik van de meeneemheftruck en de ervaring die wij hiermee hebben opgedaan zijn wij in staat om uw producten zowel veilig als schadeloos te laden en lossen.

 

  • Flexibiliteit
  • Veiligheid
  • Veel ervaring
  • Geen verlies van laadruimte
  • Grote bereikbaarheid