Service & Zekerheid

Gezien het feit dat Firma M. Verwaal & Zn. over meer dan een halve eeuw aan ervaring beschikt zijn wij van mening dat wij de nodige strepen op het gebied van transport inmiddels verdient hebben. Echter, voor Firma M. Verwaal & Zn. is transport niet alleen het verplaatsen van goederen van A naar B. Wij streven ernaar u een dienst aan te bieden die verder gaat. Wij proberen onze opdrachtgevers meer service en zekerheid aan te bieden.

 

Wij behandelen elke opdracht, of deze nu incidenteel of het begin kan zijn van een samenwerking op lange termijn, altijd als een nieuwe uitdaging. Naast het uitstippelen van de snelste route proberen wij daarom altijd mee te denken over de hoe en wanneer de levering het beste plaats kan vinden en hoe deze voor u het voordeligst kan worden gedaan.

 

Wij zijn ons er terdege van bewust dat wij naast het vervoeren van uw producten ook een uithangbord van uw organisatie zijn; namelijk door het vele persoonlijke contact tussen onze chauffeurs en uw klanten. De door u, met zorg opgebouwde, klantenrelaties worden daarom door ons zeer gerespecteerd. Wij weten immers hoe belangrijk deze zijn. Dit heeft geresulteerd in langdurige en succesvolle samenwerkingen met een aantal partners en klanten.

 

Transportbedrijf Stolwijk

Wij proberen een representatief verlengstuk van uw organisatie te zijn. U kunt er zeker van zijn dat wij uw producten met grote zorg op tijd op de juiste plek zullen bezorgen en  de goede service van uw bedrijf voort zullen zetten op het gebied van transport.

 

  • Ervaring
  • Service
  • Zekerheid
  • Voordelig
  • Representatief